mazi wiem ze ty masz namiary na to ... sluchaj .. kolo mnie w zg tu gdzie mieszkam wiesz gdzie jest drukarnia wielkoformatowa ..... mysle ze oni tez dali by rady cos podobnego drukowac i nawet na materiałach .. ale nie jestem pewien powiedz co i jak i ja sie podejme tego ..
Ja kiedyś obdzwoniłem drukarnie w Zielonej Górze ale koszty są 3 razy takie jak na allegro wiec jak ktoś chce się za to brać to w necie niech szuka.
mazi ale czy to jest sens ? w necie to w necie ale jednak zamawianie owych smyczy na miejscu z mozliwością zobaczenia .. jest bardziej opcjonalne bo kiedy sie nie spodoba mozna powiedziec stanowczo nie a w necie nie ma wyboru .. niestety ale ... jak cosik ew moge sie podjąc ale powiedzcie co gdzie i jak
a ja zaczne sie temacikiem interesowac..
50 smyczy z ładnym haftowanym nadrukiem kosztuje 200 zł (wstępny projekt gratis) z takim drukowanym (czego nie polecam bo to gówno) 100 smyczy w takiej samej cenie. Napisałem im maila dołączyłem logo PBC żeby nam zrobili taki mały wstępny projekt i jak będzie ładne to zrobi się listę i zamówi
Ostatnio edytowany przez Iwan II (2009-04-10 10:33:43)
Użytkownik
Nom dobry pomysł Iwan II
Użytkownik
Pisze sie na dwie - najlepiej haftowane. Kiedy lista?
Użytkownik
umarlo
temat powraca jak bumerang ... ale umiera szybko moze mamy za wielkie wymagania co do smyczy
P
Nikt się nie określił do do wymagać więc wymagań raczej nie ma. Po prostu nikomu się nie chce i tyle