Nie wiem, jak dawno byłeś w Suzuki w Białymstoku? Teraz jest tam mechanikiem Andrzej Talipski. Fajny koleś, choć jeździ BMW GS. Spróbuj, może coś poradzi? Ja też mam 1200 i pali mi połowę tego, co Tobie. Ale może dlatego, że jeżdżę jak ciota?
Użytkownik
to terAzWas zaskocze jak kupiłem moto to odrazu puściłem sie w trase z plecaczkiem i kufrem pełnym do Wojnicza ok.Tarnowa mam tam rodzine jest tam 200 km . Jechałem przez Żory - Pszczynyn - Brzeszcze - Kety - Andrychów - Kraków - Tarnów predkośc do 140km/h. Zrobiłem na baku 350 km i juz mi swieciła rezerwa wiec spowrotem juz zatankowałem za Ketami . Wiec myśle ze tak ok.380 -400 bym zrobił.
Modern-Father
szeryf napisał:
Jak czytam ile wasze Bandziory palą to płakać mi się chce, mój B12 pali ponad 12l. robię jakieś 150kl i rezerwa.
Zrób tak jak napisał radekb jedź do serwisu niech ustawią gaźniki.
A teraz jak ci się nudzi to odkręć świece i zobacz jaki mają kolor,sprawdź czy filtr powietrza jest czysty.

albo czy nie masz przypadkiem dziurawego baku 12 litrow to pala wieksze fury !
oj Radek, od razu jak ciota? po prostu masz prawie 50 lat
Modern-Father
Czejen napisał:
albo czy nie masz przypadkiem dziurawego baku
12 litrow to pala wieksze fury !
oj Radek, od razu jak ciota? po prostu masz prawie 50 lat
Czejen nie tak do końca poprzedni motorek palił mi między 6 a 15 litrów zależy od stylu jazdy paliwa świec czystości filtrów itd.

kuurde, 15 l !? a ja sie martwilem, ze za duzo mi pali
kurde, chyba musza byc jakies wycieki... dajcie spokoj, tyle wachy palic...
a wlasnie, tak tez moze byc. ale wtedy chyba by sie troszke zalewaly swiece, byly by problemy z odpaleniem, nie ?
Modern-Father
Czejen napisał:
a wlasnie, tak tez moze byc. ale wtedy chyba by sie troszke zalewaly swiece, byly by problemy z odpaleniem, nie ?
Niekoniecznie

Użytkownik
"pri" jak długo stał moto po np.zimie i spuszczałes z gażników paliwo to właczasz ma chwile zeby uzupełnić poziom .
ej, Panowie, bez nerw
Modern-Father
szeryf napisał:
Taki z ciebie cwaniaczek,
to powiedz mi dla czego mój Bandyta tyle pali,
że niby cały czas jeżdżę pod górkę i pod wiatr?
A może ważysz tyle co smok Wawelski
I w czasie jazdy rozwijasz skrzydła
Nie mogłem się powstrzymać Bez urazy oczywiście