Nie wiem za ile kupiles ale odkupie od Ciebie za 200... Przydalo by sie :>
Użytkownik
2 snickersy i resoraka?
Użytkownik
dwa razy w ryj i kopa na nerki .a potem spokojnie sobie odkreciles
Użytkownik
1/3 arbuza i firmowy ołówek ?
hehe
120zł za komplet na przód + 40zł za przewód na tył co by kolorystycznie wszystko grało
Opłaciło się cierpliwie czekać na okazję.
A ja mam zapytanie nastepujące...w Banditach jest wersja przewodów z trójnikiem...z tego co patrzyłem to wersja z dwoma długimi przewodami jest dużo tańsza niż z trójnikiem bo najdroższe są łączenia a nie same przewody...i teraz sie zastanawiam jak zamontować dwa przewody do jednej pompy.. w zestawie będzie jakaś specjalna przejściówka czy coś??
Modern-Father
RafalS600 napisał:
A ja mam zapytanie nastepujące...w Banditach jest wersja przewodów z trójnikiem...z tego co patrzyłem to wersja z dwoma długimi przewodami jest dużo tańsza niż z trójnikiem bo najdroższe są łączenia a nie same przewody...i teraz sie zastanawiam jak zamontować dwa przewody do jednej pompy.. w zestawie będzie jakaś specjalna przejściówka czy coś??
Możesz zastosować dwa rozwiązania
1.Długi od pompy do zacisku Potem krótki miedzy zaciskami
2.Dwa długie od pompy do zacisków
I tu i tu daje się po prostu dłuższą śrubę.Albo przy zacisku w przypadku 1 albo przy pompie przypadek 2
Użytkownik
właśnie ciekawe czy ma to jakieś znaczenie dla "jakości" działania hamulców
W rozwiązaniu długi -> krótki w całym układzie mniemam jest trochę mniej płynu niż w dwa długie, najmniej widzę w rozwiązaniu oryginalnym czyli z trójnikiem
- ja mam układ dwa długie
Ostatnio edytowany przez anarcho (2009-07-19 19:40:50)
Użytkownik
anarcho napisał:
właśnie ciekawe czy ma to jakieś znaczenie dla "jakości" działania hamulców
W rozwiązaniu długi -> krótki w całym układzie mniemam jest trochę mniej płynu niż w dwa długie, najmniej widzę w rozwiązaniu oryginalnym czyli z trójnikiem
- ja mam układ dwa długie
mysle ze niewielkie znaczenie
przy okazji tez mam dwa dlugie i skoro jest lepeij niz na gumowych to juz sie nie zastanawiam czy lepeij by bylo na dlugich i krotkim