Kupię coś takiego bo w moim bandicie od nowości tego nie dostalem pewnie poprzedni właściciel sobie przywłaszczyl a ja wtedy o tym nie myślałem. Powiedzcie mi ile to może być warte bo na allegro za 100 znalazłem. Może ktoś z was ma jakiś na zbyciu. I powiedzcie ile tam elementów ma być wogóle.
Godfather
100 to przesada - lepiej skompletuj sobie poprostu, wyjdzie napewno taniej. Niech tylko Czejen czy ktoś inny kto ma napisze co jest w komplecie.
Tak więc Drodzy Koledzy co jest w komplecie ... ?
dzis juz mi sie nie chce dymac do garazu, ale jutro moze napisze
Bede wdzięczny
Hejka kuba86bb - mam ten sam problem, w moim przypadku zamówiłem w/w komplet narzedzi podstawowych w PolandPosition za ok. 100 PLN. Dodam że w zamówionym zestawie masz klucz do regulacji zawieszenia . Myślę że cena nie odstrasza a masz pewność że w zestawie są wszystkie elementy które powinny być
Czas oczekiwania do 3 dni.
Pzdr,
ORIENT
Modern-Father
Ale lenie nikomu sie nie chce pomóc koledze.Przecież trzeba kanapę zdjąć wyjąć narzędzia i jeszcze napisać co jest w środku.Wstydźcie się
Wieczorem napisze dokładnie co jest w zestawie.
Godfather
Myślisz Tomku, że masz dokładnie taki sam zestaw? Nie pozmieniali średnic śrub itp?
Modern-Father
Zestaw jest ten sam od lat. Taki sam miałem w GSXR i GS550e. Niczym sie nie różni poza kształtem śrubokręta i ilością kluczy.Kiedyś dawali osobno 10 osobno 12 itd. teraz są klucze dwustronne Klucz hakowy ten do regulacji napięcia sprężyny tył też jest taki sam. A w gs550e nie było tylko klucza inbusowego.Do kół były odpowiednio 36 i 32.
Ostatnio edytowany przez Tomek (2008-04-02 20:26:46)
OK. Namierzyłem zestaw za 75 PLN tylko ten spis musze sprawdzić... Jak bedzie wszystko grało to biore go chyba
Modern-Father
Do 22.00 dnia dzisiejszego zapodam listę kluczy w zestawie.
Modern-Father
Tak jak obiecałem
Klucze płaskie
10/12
14/17
Oczkowe
22
24
Inbus
4
5
Hakowy
32,5
Śrubokręt
płaski/krzyżowy
Klucz do świec
16
Inne
Przedłużka,kombinerki
Z fotką walczę ( MODEM)
Udało się proszę komplecik
Ostatnio edytowany przez Tomek (2008-04-02 20:08:01)
No no podziwiam Kolege! Moje uszanowanie! RESPECT! Wyrobiłeś się ładnie. A poza tym wielkie dzięki za ten spis
wyglada identycznie jak u mnie, ale ciekawe... ja w moim nie mam hakowego ani imbusow ani kombinerek, za to wymienny srubokret- tzn jeden z krzyzakiem/plaskim i drugi, dluzszy krzyzowy (wiekszy i mocniejszy). tzn rozumiecie- nie 2 srubokrety, a 1 raczke i 2 wymienne wklady.
ale mam bandita 600n z 96roku
moze to zalezy od rocznika co dawali
kumpel ma fazera i ma to co ja ale + kombinerki
Godfather
Hahaha... z tą 21:59 to przesadziłeś