Użytkownik
krzysztofmielnik napisał:
Karol, chętnie wstawię do galerii - nasze fotki.
No to czekam
Użytkownik
Możecie mi podać aktualny numer telefonu do MarioMoto ponieważ podany na ich stronie od trzech dni "mówi" że jest poza zasięgiem a na e-maile nie odpowiadają.
Pewnie na Urlopie, poczekaj spokojnie, napewno odpisze.
p.s. Ktoś z Wawy wysyłac będzie? Można razem .... taniej będzie.
Użytkownik
Tel jest aktualny ostatnio dzwoniłem na początku też miał wyłączony.
Klaudiusz ja planuję wysłać. Rozmawiałem z nim mówił że ma dużo pracy na miesiąc do przodu...
hmmmm...................to chyba wyśle jak na Wakacje pojade ......... bo trudno będzie na "ramie" siedzieć jak sie Sezon zacznie:)
Moja kanapa przerobiona w przedsiębiorstwie (nienawidzę słowa "firma") Mariomoto.
Granatowe wstawki były jaśniejsze kiedy do mnie przyszła w lipcu zeszłego roku. Teraz
pociemniały i są OK. Dodatkowo siedzenie kierowcy jest obniżone o chyba 2 cm.
Jest bardzo wygodna. Nie chłonie wody (mimo że wygląda jak by mogła wchłonąć bałtyk).
Agnieszka nie zjeżdża na mnie przy hamowaniu czy zwalnianiu jak to było wcześniej.
Moje słońce mówi też, że jest poprostu bez porównania bardziej wygodna niż oryginał.
Z racji podzielenia kanapy na 2 części lepiej się jeździ też w pojedynkę, jest o co oprzeć
tyłek przy pałowaniu. Minusy? yyyyyyyy.... no na siłę to jak się spojży pod pewnym kątem
na motor z tyłu, to jak nie ma na nim jeźdźca, to wygląda ciut jak wielbłąd
Pozdrawiam!
Bartek
ila zabuliles ? i ile czekales ? ;> i jak bylo z projektem itp itd, napisz mi wszystko, bo zbieram sie do wyslania im ! prosze o kazdy szczegol, bede wdzieczny pozdro
tu masz wszystko wzory , cennik , kontakt itd...
http://www.mariomoto.pl/
Użytkownik
To jak ktoś chętny to może grupowo mu wyślemy?
Szcz napisał:
ila zabuliles ? i ile czekales ? ;> i jak bylo z projektem itp itd, napisz mi wszystko, bo zbieram sie do wyslania im ! prosze o kazdy szczegol, bede wdzieczny pozdro
Kolego, chodzi mi o wlasne odczucia, i wskazowki. Wiem, przeanalizowalem ich oferte na stronie dokladnie, dlatego chce zasiegnac rady ich klienta.
Szcz napisał:
Kolego, chodzi mi o wlasne odczucia, i wskazowki. Wiem, przeanalizowalem ich oferte na stronie dokladnie, dlatego chce zasiegnac rady ich klienta.
300 parę złotych. Czekałem niecałe 2 tygodnie ale to było w środku sezonu więc czekałem krótko Co do projektu
to poprostu znalałem sobie odpowiedni krój na ich stronie, zażyczyłem sobie kolory i to wszystko.
to ja bede musial wlasny projekt im zapodac ;-) tak jak na stronie napisali, ze gotowi sa na wyzwania - to im podesle !
p.s.
dzieki Tolinek !
Ostatnio edytowany przez masher1000 (2009-03-22 11:48:53)
Użytkownik
karolclio2 napisał:
Tel jest aktualny ostatnio dzwoniłem na początku też miał wyłączony.
Klaudiusz ja planuję wysłać. Rozmawiałem z nim mówił że ma dużo pracy na miesiąc do przodu...
też włąśnie planuję małą przeróbkę
dzisiaj usłyszałem żeby dzwonić za miesiąc... mam wrażenie że jak się sezon zacznie to może być łatwiej, bo mało kto chce wtedy zostać bez kanapy na 2 tygodnie
Ostatnio edytowany przez pardal (2009-03-23 18:39:34)
http://www.allegro.pl/item583292260_suz … zesci.html Tu kanapa do starszego B6