Witam wszystkich!Jestem tutaj nowy i mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy. Od dzisiaj stalem sie posiadaczem Banditka GSF 650N K-7. W zwiazku z tym ze jest to moj pierwszy motorek licze na ciekawe informacje z nim zwiazane i moze jakies porady od bardziej zaawansowanych motorbikerów> Fajna sprawa z tym forum.Ciesze sie ze moge zostac jego czlonkiem. Pzdr!
imię:Jakub
ksywka:Floras
skąd jestem: Poznań
motorek: Suzuki Bandit GSF 650N K-7
jeździłem:Simson SR50, MZ 250
e-mail: florus88@op.pl
GG: 3257901
zainteresowania: Od jakiegos czasu motocykle, ale jestem w tej dziedzinie poczatkujacy i caly czas sie ucze i dowiaduje sie czegos nowego. Od zawsze Wedkarstwo, dokladnie od 15 lat. Jesli ktos z okolic Poznania chcialby sie poradzic sluże pomoca.Od 6 lat profesjonalnie uprawiam spinning i mysle ze znam sie na rzeczy. Jakas wyprawa na rybki, dajcie znac! Poza tym interesuje sie terrarystyka i akwarystyka. Z tej dziedziny posiadam spora wiedze i praktyke. Moge co nieco zainteresowanym po opowiadać.
co robię na co dzień?: Studiuje na Politechnice Poznańskiej Ochronę Środowiska. Środowisko i wędkarstwo fajne połączenie:).
Ojciec Moderator - Naczelny Baner PBC
Witamy serdecznie na forum
Użytkownik
Siemanko:)
Użytkownik
milosnik fauny. siemasz FloRaS
Powitać - zawsze mnie interesowało jak łowi się ryby w morzu wędziskiem - wędką...
Siemka siemka chłopaki. "jocker" jakbys chcial sie dowiedziec to pisz na gg albo na priv. a tak zapytam z innej paki: Są na forum jakieś Panie?
FloRaS napisał:
Siemka siemka chłopaki. "jocker" jakbys chcial sie dowiedziec to pisz na gg albo na priv. a tak zapytam z innej paki: Są na forum jakieś Panie?
OJ kolego sporo ci u nas Amazonek
Zuluss czyli mówisz ze są??hehe Fajnie Fajnie
PS. Nie mów do mnie kolego tylko FLORAS hehe Widze z Lubonia jestes?Mam rodzine tam(;praktycznie cala:)
No to pięknie to juz ziom po całej lini Floras wklej jeszcze fote Dziora do galeri .
Użytkownik
siemanko