Użytkownik
Witam, na sezon chciałem zmienić wydeszek na coś głośniejszego. Znalazłem firme ktora za 500zl robi cały wydech, tzn puszka plus rura łączaca z kolektorami, dobieraja oni srednice puszki, dlugość i głos do kazdego motoru tak by nie stracił na mocy i momencie. Zdjecia i kontakt jest na stronie http://www.motowydech.prv.pl/ Czy ktoś z was słyszał o tej firmie i czy warto tam zainwestować kase, bo wydaje sie, ze sa oke i w dobrych pieniadzach robia bez babrania cały wydeszek i ciut przestawiaja jego ustawienie by lepiej wyglądał. Dzieki i pozdrawiam
ja powiem zawsze to samo - nie polecam.
po prostu moi koledzy mieli porozwalane silniki od "dorabianych" wydechow.
lepiej chyba wydac ta stowe wiecej i kupic wydech konkretnie do banditka jakiejs dobrej firmy.
Modern-Father
Bo wydech - tak jak kiedyś pisałem - to nie tylko kawałek rury z silnika
Użytkownik
Hmm dlatego zwracam sie do was" bracia" jakie sa wasze zdania... Cena wydawala sie atrakcyjna, koleś mowił przekonująco tzn , że np zbyt głośny wydech spowoduje utrate momentu obrotowego,a ich są specjalnie dobierane... jednak po waszysz odpowiedziach bede musial szukac jakiegoś dedykowanego do mojej cichej besti hehe...chyba, ze macie do sprzedania:) Pozdrawiam
radekb napisał:
Wyjątkowo zgodzę się z Czejenem.
Ja bym też wolał konkretny, dedykowany wydech dobrej firmy.
coraz częściej się ze mną zgadzasz, co się dzieje ?!
poszukaj sobie firmowych wydechów robionych do Banditka, wtedy na pewno nic złego się nie stanie.
dla paru plnów nie ma co ryzykować silnika, albo tego, ze wydech robiony po krótkim czasie się "wypali"
radekb napisał:
Czejen napisał:
coraz częściej się ze mną zgadzasz, co się dzieje ?!
Chyba się starzeję. Ot, co.
jeszcze bardziej ?
Użytkownik
ja w moim mialem remus'a jak juz kupilem wiec nie zmianialem nic .a na ulicy dobrze go slychac
Użytkownik
ja swojego tez kupilem z Remusem i jestem Very Happy
frikothc napisał:
Hmm dlatego zwracam sie do was" bracia" jakie sa wasze zdania... Cena wydawala sie atrakcyjna, koleś mowił przekonująco tzn , że np zbyt głośny wydech spowoduje utrate momentu obrotowego,a ich są specjalnie dobierane... jednak po waszysz odpowiedziach bede musial szukac jakiegoś dedykowanego do mojej cichej besti hehe...chyba, ze macie do sprzedania:) Pozdrawiam
Ja mam do sprzedania wydech, dostałem w komplecie z bandziorem. Ale:
1. Firma jest mi nic nie mówiąca
2. To raczej nie jest przelotowy.
Wrzucę fotki to zobaczysz jak wygląda. W razie czego można go podłączyć na szybko i zobaczyć jak brzmi.
nic nowego nie powiem - jak wymieniać to TŁUMIK+DYSZE+FILTR+strojenie tego NA HAMOWNI - w każdym innym przypadku to cząstkowa modyfikacja która może poważnie zaszkodzić silnikowi - jak zwykle polecam stalowy oplot za pół ceny tłumika...
Ja zarzuciłem nowiutkiego leo vince, kosztował jedyne 1200 zeta, 10 minut montażu i pięknie gra, przy wyjętej końcówce, piękna muzyka jest tu http://www.youtube.com/watch?v=8OgCYZaKTe0
frikothc napisał:
Witam, na sezon chciałem zmienić wydeszek na coś głośniejszego. Znalazłem firme ktora za 500zl robi cały wydech, tzn puszka plus rura łączaca z kolektorami, dobieraja oni srednice puszki, dlugość i głos do kazdego motoru tak by nie stracił na mocy i momencie. Zdjecia i kontakt jest na stronie http://www.motowydech.prv.pl/ Czy ktoś z was słyszał o tej firmie i czy warto tam zainwestować kase, bo wydaje sie, ze sa oke i w dobrych pieniadzach robia bez babrania cały wydeszek i ciut przestawiaja jego ustawienie by lepiej wyglądał. Dzieki i pozdrawiam
robia ładne i dobre wydechy nie wypala ich szybko tylko ze są strasznie głośne i ryczące kolega "Simak" (zdjęcia w galerii ) ma tłumik od tego goscia pogadaj z nim co sadzi o tym tłumiku .