Użytkownik
Witam wszystkich użytkowników!
imię: Patrycja
ksywka: Brawurka
skąd jesteś: Wrocław
czym jeździsz: Bandit 600N '97r
e-mail: gibek.gsf@gmail.com
komunikatory: GG 5697248
Zainteresowania: Motoryzacja, mechanika, dobre brzmienie ) Obecnie studentka 3roku Geologii na UW;
Szczegolnie serdecznie pozdrawiam uzytkownikow, ktorzy juz mnie znaja - paru z Was powinno mnie kojarzyc Rowniez jednemu z waszych klubowiczow zawdzieczam pierwsza w zyciu przymiarke do Bandita 600 (bodajze na stacji BP przy ul.Legnickiej, przed zeszlorocznym wypadem do Czestochowy)
) Jak widac teraz ujezdzam juz wlasna maszyne, ktora po sierpniowym dzwonie przywrocilam do swietnosci dodajac jej nieco charakteru...
http://www.bikepics.com/members/blackbird600n/
Podjelam decyzje aby dolaczyc do Waszej spolecznosci majac nadzieje na udana wspolprace, mozliwosc udzielenia ewentualnej pomocy oraz jej otrzymania w razie potrzeby. Licze na przyjemnie spedzony z Wami czas - zarowno na forum jak i w rzeczywistosci. Szerokości zycze!
pzdr600
EDIT: Jutro, tj. w poniedziałek wyjezdzam na jakis czas w teren, wiec z gory przepraszam za brak odpowiedzi na ewentualne pytania. Zamelduje sie po powrocie
Ostatnio edytowany przez blackbird600n (2009-07-12 21:52:25)
Użytkownik
wrocław wita
Użytkownik
Kobieta - mechanik... już widzę kombinezon roboczy odpowiednio dopasowany... gdzieniegdzie plamy smaru i duży... klucz dynamometryczny Witaj!
Użytkownik
A i owszem, posiadam oryginalne ogrodniczki mechanika Magneti Marelli pzdr
Użytkownik
no to cześć
Cześć Patrycja! Dawaj na spota
Wrocław powah
to juz mamy 2 banditki
Ostatnio edytowany przez Majki (2009-07-12 20:35:22)
Użytkownik
Siemasz:)
Tolinek mnie rozwalil
do takiego przywitania moge sie przywitac
wiec witam
Użytkownik
Witam