Użytkownik
GoB Lee namiot za 15 zł zł , ja chce dwu osobowy ! :>
ok anracho spróbuje sie dowiedzieć kiedy dokładnie bedą takie ceny wyprzedajemy powoli sezon letni wiec powoli zaczynają sie wyprz wiec cos sie pomysli ... dzis sie odezwe ..
Nie wiem czy w dobry wątek trafiłem, ale mam pytanie. Takie spotkanie to fantastyczna sprawa wg mnie i zrobię wszystko żeby przyjechać. Niestety pracuję i grafik mi się zmienia jak w kalejdoskopie , więc nie mogę z czystym sumieniem wpłacić wpisowego.Moje pytanie: czy nie będzie problemu jak ktoś czyli ja przyjedzie "z marszu" z własnym wiktem i opierunkiem ? ( tzn. " napojami" i namiotem?). A z innej strony to jak ktoś ze Szczecina lub z tej strony Polski to wstępnie można by się umówić na wspólny dojazd .
Użytkownik
Christos napisał:
(...)A z innej strony to jak ktoś ze Szczecina lub z tej strony Polski to wstępnie można by się umówić na wspólny dojazd .
Mówisz i masz, PBC nie takie problemy potrafi rozwiązać
Szukaj mnie w każdą środę, o 19 na Wałach Chrobrego. (Tylko nie pytaj o Paprykarza a o Yaro;))
Fajnie Christos że będziesz, tylko bierz ten namiocik ze sobą
Panowie i Panie domków więcej nie ma więc kto się dzisiaj jeszcze zdecyduje na imprezke to nocleg tylko pod namiotem został. Wszystko na ośrodku jest wynajęte bo dzisiaj byłem i pytałem.
ok mazi ... namiot wystarczy .. ..
Traffic Circle Tamer
teraz jak mowiłem kosztują wiecej niz 15pln ... niewiem moze ze 45 25 niewiem nie pamietam musze sprawdzic .. ale jak cos ktos chciał by za 25 pln namiot ??
dokładnie taki ...
http://www.allegro.pl/item678684201_nam … tanio.html
jak ktoś chetny na teraz to pisać spiwory zobacze czy jeszcze są namioty powinny być ale spiwory sprawdze dla pewności
a czy jakiś 4 osobowy byś miał ? nie potrzebuje go na imprezę tylko ogólnie.
napewno coś sie znajdzie tylko wszystko jest zzależne od ceny ale mozemy sie jakoś dogadać jkesli nie potrzebujesz na wyjazd