Użytkownik
nie wiem czy kiedys bylo cos takiego organizowane i nie znalazlem podobnego tematu, wiec moze warto by pomyslec o czyms takim i podyskutowac ? co wy na to? moze ktos mial by pomysl gdzie i jak sie tym zajc?
no Ziom, pojechałeś po bandzie;)
Były urodziny PBC (mnie niestety nie było ciałem, byłem tam jedynie duchem)- ale fakt, to, że były, nie przeszkadza temu, by był kolejny zjazd.
O ile pamiętam były pomysły, żeby było to w sierpniu?
Użytkownik
...w sierpniu - dobry pomysł, tylko ciekawe ile osób bedzie wtedy na wakacjach ale faktycznie wakacyjna idea ma szanse na powodzenie.
Użytkownik
Jako ze chyba jestem jednym z nielicznych nadmorzem , moge sie wypytac ale w sezonie moze byc ciezko zeby zaklepac weekend gdzies w pensjonacie/domkach na polwyspie-jastrzebiej gorze. Problem jest taki ze prawie wszyscy maja daleko na polnoc
hehe
ale jestem za w zeszlym roku nie dalem rady byc fizycznie jako to okreslik Jacek
Użytkownik
ja bym sie pisal
Użytkownik
I ja bym się pisał i ja! Jak będzie odpowiedni termin i kasa:D
Użytkownik
jacewer napisał:
no Ziom, pojechałeś po bandzie;)
Były urodziny PBC (mnie niestety nie było ciałem, byłem tam jedynie duchem)- ale fakt, to, że były, nie przeszkadza temu, by był kolejny zjazd.
O ile pamiętam były pomysły, żeby było to w sierpniu?
moze i pojechalem ale z niewiedzy bo jestem swiezak, po prostu taki pomysl mi przyszedl do glowy
skoro jest kilka osob chetnych( choc kilka to troche za malo ) to moze ktos ma pomysl zorganizowac taka impreze? nad morzem chyba troszke daleko coc pomysl bardzo fajny, moge pogadac ze znajomym co ma knajpe i duzy "parking" czy bylby skory nam wynajac na jedna noc
ale czekam na propozycje
pzdr slawecky
serch popytaj jak to wygląda, myslę ze musiał by byc lokal na około 20 osób , jakie ceny no i najlepiej weekend, powiedzmy około połowy sierpnia ?
Jak będziemy znali date i cene można wtedy robić listę i od razu każdy kto się wpisuje na listę musi wpłacić zaliczkę
ooo mogło by być grubo chętnie bym się wybrał
Można też pod namioty, wyznaczyć termin i miejsce, i wtedy bez większych komplikacji z rezerwacjami, kto przyjedzie ten będzie.
Nooo ogolnie sie pisze Tylko dla mnie warunkiem jest odleglosc.. ;/ Morze mi pasuje bo z kuj-pom jestem no ale wiadomo-musi byc dobrze dla ogolu nie dla jednostek wiec trzeba sie dostosowac