Użytkownik
jest możliwość zamówienia dodatkowego egzemplarza? bom się zagapiła, a teraz nie mam komu ukraść
Użytkownik
albo jednak pozbędziesz się swojej. więc nie ryzykuj.
soł, czy jest możliwość zdobycia metodą inną niż zajumanie okropowi?
Po prostu zadzwoń lub napisz do firmy która robi koszulki i zamów sobie jaką chcesz.
Standruk : biuro@standruk.pl tel 0603 063 308
witam
ja zamawialem sam osobiscie koszuleczki bo niestety spoznilem sie na zamowionko hurtowe
polescam firme o ktorej pisze mazi standruk przemila obsloga POZDROWIONKA
Ojciec Moderator - Naczelny Baner PBC
Dzięki za koszulki i ich osobiste dostarczenie
Użytkownik
Panie i Panowie - "wszystkie" koszulki wysłane. Przepraszam, że musieliście czekać ale organizacja wysyłki 69 koszulek to chyba zadanie dla bezrobotnego, a mnie nikt urlopu nie chciał dać. Nawet na poczcie kopert brakło
Poniżej dla potomnych zdjęcie ostatniej partii wysyłek:
I przytocze moze słowa piosenki Piotra Szczepanika (wydanie Maleńczuka) skupiając sie na slowach Nigdy więcej
http://www.youtube.com/watch?v=TAVweVW2neY
Czy ktoś ma kontakt z jarek3426 - potrzebuje jeszcze tylko jego adres do wysyłki (w przelewie mam tylko miejscowość). Wysłałem PW, ale może ktoś ma do niego numer tel., GSM?
Ostatnio edytowany przez LasTom (2009-07-04 16:05:35)
Użytkownik
Po wysyłce do jarek3426 podlicze bo zostały jakieś "pinezki".
Część przesyłek było tańszych część powyżej - suma sumarum bilans na +. Mysle ze sa dwa szczytne cele:
- adminowi (nikt nie pisze o zadnej zbiórce, a domena sama sie nie utrzymuje) lub
- Wasze Niesulice.
ok wiec pozostaje cierpliwie czekać na nasze koszulki bede spogladał do skrzynki
Użytkownik
koszulka doszła wielkie dzięki