Co mysliscie o tym??? skoro koszulki juz sa,kubki juz niedlugo beda, naklejki sie robia ,to moze pora na smycz???
Jesli ktos ma jakies dojscia lub moglby cos takiego zrobic to byloby niezle kto chetny zeby rozwinac temat ????
Ostatnio edytowany przez eda666 (2008-02-06 21:15:00)
Użytkownik
To może od razu naszywka... w takim wymiarze jak naklejka okrągła...
smycz to fajny pomysl, nie powiem
niestety dojsc nie mam zadnych
no nie glupi pomysl na naszywke trza by pomyslec
Godfather
http://standruk.pl/
to firma która robiła nam koszulki - są smycze, parasole itp. można myśleć, ale narazie skupmy się na kubkach, koszulkach cz2. i naklejkach
Użytkownik
ja jestem za naszywka
a ja jestem za tym aby spokojnie poczekac... pomysl bardzo ciekawy jak i ze smycza tak i z naszywka. Jednak jak dla mnie troche spokojniej powinnismy podejsc do tego tematu teraz na glowie mamy kubki, naklejki i koszulki... takze zrealizujmy pierw te 3rzeczy... i wrocmy do tematu
Użytkownik
Pomysł dobry, ale popieram przedmówców, może najpierw zakończmy temat kubków koszulek i naklejek, i dopiero weźmy sie za coś nowego,a nie tak wszystko na raz.
Użytkownik
Jak by co zgłaszam się na chętnego do załatwienia smyczy. Skoro się nie śpieszymy to dam radę znaleźć trochę czasu na zorientowanie się co i jak. Zresztą kiedyś jeden znajomy mógł coś takiego taniej załatwić, ale to było dawno... Co Wy na to?
Zbanowany
Wszystko w swoim czasie... Najpierw skończmy może owe kubki, koszulki itp itd etc! Ale potem czemu nie!
Użytkownik
Możesz sie zorientować jakie są możliwości, jakie koszta. Gdy już będziemy z innymi gadżetami załatwieni, to wtedy weźmiemy sie za smycze.
Zbanowany
Kurna jak tak dalej będzie to nawet mikrofale będę miał z logiem PBC...
Użytkownik
OK, to ja powoli robię rozeznanie.
Mikrofale, skarpety, serwetki na stole i wiele innych hehe
Zbanowany
Pewnie rozeznanie możesz zrobić ale wstrzymajmy się na razie zakończmy pomyślnie bierzące sprawy!:]