Fajnie ze to będzie wreszcie, bo ja to zawsze miałem problemy ze znalezieniem czegoś. Nie będe się powtarzał kto zaproponował najbardziej przejrzysty układ więc tylko gratuluje pomysłu
Ja tez jestem za przejrzystym ukladem. Zeby bylo ladnie widac o co chodzi i gdzie szukac. Tyle ze strony laika
Użytkownik
Faktycznie, ja podpisuje się pod postem kristofamielnika
Godfather
Czyli większość jest jednak za rozbiciem kategorii na mniejsze działy - w porządku. Odezwę się do moderatorów w celu zaczęcia pisania FAQ. Jak będą jakieś wątpliwości to poddamy to Waszej ocenie.
W końcu! Nareszcie! Brawo!!! Tak Trzymać! Trzymam kciuki za realizację tego pomysłu, który ułatwi korzystanie z kopalni wiedzy jaką jest to zacne forum!
Modern-Father
Że się spytam coś się ruszyło coś potrzeba.Bo tak jakoś zawisło to wszystko
Godfather
Więc znów, tym razem na poważnie, ruszamy z FAQ
Stworzyliśmy szkielet i zostało uzupełnienie go o treści, dobrą metodą opisywania poszczególnych problemów i tematów będzie:
Rozwinięcie problemu, przedstawienie typowych objawów i ich przyczyn + odpowiedź jak rozwiązać problem (+ew. zdjęcia, rysunki, schematy).
Dodatkowo fajnie byłoby gdybyśmy podawali link do odpowiedniego tematu na forum gdzie była prowadzona dyskusja na dany temat co umożliwi czytającej osobie szersze rozeznanie się w temacie oraz wskaże miejsce gdzie należy zadać dodatkowe pytania gdy np. jej problem nadal występuję.
Chcielibyśmy, żebyście w TYM temacie pisali swoje propozycje do poszczególnych działów w formie jak wyżej a my będziemy je wtedy mogli przenosić do FAQ, aby tam znalazły się już tylko docelowe informację.
ZAPRASZAMY!
Użytkownik
A może coś takiego jak pierwsza pomoc?
Będzie pasowało?Czy głupi pomysł?