Użytkownik
ja rowniez 2 przylepie
zrobmy moze rormalna liste kto i ile, jak za kazdym razem, a pozniej Pan naklejko-organizator bedzie wiedzial ile zamowic i poda numer konta
1. Kondon 2 szt
2.
Ostatnio edytowany przez kondon 1 (2009-02-11 18:04:56)
Chłopaki uspokójcie się
Najpierw niech się znajdzie wykonawca na 100 %, dogada temat z firmą, później zróbcie listę i od razu wpłacajcie pieniądze bo później się BURDEL zrobi, ktoś zapomni wpłacić, ktoś zrezygnuje.
Nie piszę tego złośliwie tylko z własnego doświadczenia, robiłem już naklejki, naszywki, kubeczki i wiem jak jest
Użytkownik
ja zem w goracej wodzie company
dokladnie panowie, jak bede wiedzial, ze na 100 % dam rade to wtedy rzuce haslo i zrobimy liste itp i sie dogadamy
dajcie troche czasu bo teraz mam kiepsko z nim hehe !
Użytkownik
Hej też bym się pisał na powiedzmy 6 sztuk, ale odbiorę w bydzi jakoś się zgadamy Szcz. pozdro, daj znać jak wypali.
Panowie, wiec tak... kolega zrobi mi przysluge i pomoze w realizacji tych naklejeczek ! teraz do uzgodnienia sa tylko wymiary ! zmierzy ktos wahacz ? i sie ugadamy co do rozmiaru naklejeczki ! Opcja jest taka, ze to trzeba zrobic na jakiejs tam folii dostepnej z m2, dlatego trzeba wziac conajmnie metr kwadratowy (m2) i na nim zrobic naklejeczki, wtedy kumpel, ktory notabene ma firme graficzna i oglasza sie na allegro z paskami na kola z Solca Kuj. porozsyla nam zamowiony produkt
reasumujac:
1. uzgadniamy rozmiary
2. robimy wstepna liste( dzieki temu bedziemy wiedzieli ile bedzie kosztowal wyrob po podziale kosztow na osoby z listy) + wplaty na jego konto, ktore podam przy realizacji zamowien
3. czekam na jakies propozycje,opinie i uwagi !
Użytkownik
Dobra czyli coś zaczyna się ruszać . Szcz, proponuje 11 przy okazjii w fordonie o 13 00 dokonać komisyjnego pomiaru wachacza
i lecim z koksem. Druga sprawa zrobić liste i odrazu prośba do admina o wstawienie informacji na "Forum" że takowe przedsiębwzięcie jest podejmowane.
bedziesz na motoswieconce? my lecimy tam ekipa wiec sie spotkamy, szukaj młokosa z butami sidi HAHA z reszta na bandicie bedzie napisane SZCZ z tylu i z przodu !
to mowcie ile tych naklejek chcecie bo mam jeszcze, jednej ekipie z wrocka jakis czas temu juz wyslalem!!! jakby co czekam na info na priv.
moge sie jeszcze zalapac na jakies naklejeczki na wahacz?!
Użytkownik
witam ja też bym się pisał na 2 szt
Ok jesli juz cos jest dograne dogadane to moze lista jakas?
wiec moze ja zaczne ..
1. Kondon 2 szt
2.Gob Lee 2szt
1. Kondon 2 szt
2.Gob Lee 2szt
3. kangur 4szt
Użytkownik
Dlaczego do usunięcia - ogarnij grupę, policz wysyłki uzaleznione od ilości, zorganizuj koperty, jakies usztywnienie do srodka zeby sie nie połamały, zbierz przelewy, wyslij kase do kolegi który juz drukowal takie bądz je ma, dolicz procentowo każdemu koszt przesyłki z UK do PL, wyślij i naklejajcie na motrki
Prosta sprawa