w ktoryms watku w przywitalni jest zdjecie mojego bandziora z gmolami. tez GIVI
Modern-Father
Orient napisał:
300 PLN, w sklepie ścigacza dokładnie takie same ok. 400, więc różnica znaczna. Koszt przesyłki ok 15-20 PLN.
Dzięki za info
Planuje zakupić gmole do swojego motocykla 6.5 K6. Czy jest ktoś z forum, kto posiada takie coś do wersji K5, K6 ? czy są czarne ? matowe czy metalik ? i czy trzecie mocowanie przechodzi przez cały silnik czy gmole oslaniaja glownie tylko te większe dekle silnika ?
Modern-Father
Są półmatowe i osłaniają cały bok silnika.
ok , dzięki Tomek za odpowiedź ; ) jakby ktoś z forum miał zdjęcia, jak to wygląda na motocyklu to nie krępujcie się i się podzielcie !
Modern-Father
Artur napisał:
ok , dzięki Tomek za odpowiedź ; ) jakby ktoś z forum miał zdjęcia, jak to wygląda na motocyklu to nie krępujcie się i się podzielcie !
Są w galerii
A jak nie chcesz szukać to tak to wygląda
A to u nas w galerii
Drugie zdjęcie już widziałem , ale mało widać. Szukałem takiej foty , jak ta druga , ale nie dałem rady ; P Tomek, dzięki 2 ; )
Znajomy przywiózł mi gmole KAPPA, tyle że do wersji z 2007 roku. Powinny pasować do mego K6, bo w końcu rama jest ta sama. Są mocowane w 3 miejscach , lecz nie ma tej rury przechodzącej przez cały silnik. Wydaje mi się jednak, że gorzej osłaniają silnik i zastanawiam się jednak czy ich nie wymienić. Czy ma ktoś z forum gmole montowane w podobny sposób ( w tym w starszych wersjach) ? Zastanawiam się czy są tak funkcjonalne, jak te pokazane na zdjęciach od Tomka. Może ktoś na forum przetestował już ich działanie ?
Oto one: